Especialistes en pintura a Sant Andreu de la Barca

Qui som

PINSA som un equip emprenedor amb la sincera vocació de satisfer el nostres clients donant un servei de lacat i pintat d'excel·lent qualitat amb la millor relació qualitat/preu possible.


Entenem el lacat i pintat com l'últim pas en la cadena de fabricació d'un producte. L'aparença final, la qualitat del recobriment i els terminis d'entrega són, així, de vital importància per a nosaltres.


Tenim més de 20 anys d'experiència en el lacat i pintat de tot tipus de materials d'ús interior i exterior i hem treballat per i amb algunes de les empreses més importants del país en sectors com la construcció, la il·luminació, la ferreteria, l'electrodomèstic, l'automòbil o la serralleria metàl·lica.
Comptem amb una flota pròpia de vehicles i una immillorable ubicació geogràfica que ens permeten realitzar uns serveis de recollida i lliurament als nostres clients ràpids i eficaços.

 

Les nostres instal·lacions estan situades en una de les zones de més activitat industrial de Catalunya i de tot l'estat espanyol, el Baix Llobregat, a Sant Andreu de la Barca, només a uns pocs kilòmetres de la ciutat de Barcelona. S'hi pot accedir ràpidament i sense peatges per l'autovia A-II, antiga Nacional II, sortida de Sant Andreu de la Barca.

PINSA, experts en lacat i pintura.

© 2021 PINTURA INDUSTRIAL SAN ANDRES S.A. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital